Sikamölkky


Sikamölkky palaa taas kesällä 2024!
Mahlun Nuorisoseurantalon Mölkkyareenalla 10.8.2024


Sikamölkky 2024 ilmoittautuminen on alkanut! Tästä linkistä pääset lomakkeeseen

Kannattaa myös tutkia yöpymis mahdollisuuksia hyvissä ajoin! Tässä muutama linkki josta löydät paikallisia yöpymis mahdollisuuksia! Booking ja Airbnb, kysymällä myös saa lisätietoja tarpeen mukaan!

Tapahtumainfo

Sikamölkky 2024

Tämän vuoden sikamölkky pysyy isona!

1. 600€

2. 400€

3. 200€

4. 100€

Kerää 2-3 hengen porukka ja tule Mahlun mäkilöille kisaamaan Sikamölkyn mestaruudesta! Koko perheen tapahtumassa tarjolla hyvää ruokaa, juomaa ja livemusiikkia! Tämän vuoden pääesiintyjänä toimii, Lady Bug!

Kilpailualueella on Ravintola Emakossa tarjolla ruoka, joka sisältää mm. sikaa, salaatteja, leipää ja ruokajuomat. Kisan ulkopuolisille ruokailu on maksullinen (12 €).

Tarjolla on lisäksi maksullisia virvokkeita, kahvio ja pientä suolaista. Areenalta löytyy Possu Pubi, jossa anniskeluoikeudet.

Kysy myös majoitusmahdollisuuksista! Pahnoilla on tilaa.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Sikamölkkyyn on alkanut! Viimeinen ilmoittautumis päivä on 28.7.

Osallistumismaksu on 70 €/joukkue. Maksu sisältää ruokailun jokaiselle joukkueen jäsenelle.

Maksutiedot: FI28 5408 1820 0018 86 / Mahlun Nuorisoseura Ry

Viesti: Joukkueen nimi/SIKAMÖLKKY 2024

Täältä löydät ilmoittautuneet!


Ohjelma

Sikamölkky 10.8.

9.00-10.00 Ilmoittautuminen kisapaikalle

9.50-10.00 Sääntökertaus kentällä

10.00-10.30 Kilpailuinfo

10.30-14.00 Alkulohkot

15.30-21.00 Pudotuspelit

Kaikki kellonajat ovat viitteellisiä ja aikataulumuutokset ovat mahdollisia!


Kilpailuinfo

Kilpailuinfo muokkaantuu lähempänä kisaa oikeaan muotoon! Tämä siis vain malli viime vuodesta.

Joukkueet on jaettu 16 lohkoon, kaikki lohkot ovat viiden joukkueen lohkoja . Jokaisessa lohkossa joukkueet pelaavat kahdesta erävoitosta (paras kolmesta). Kotijoukkue aloittaa. Kaksi kenttää per lohko!

Kaikkien lohkojen kolme parasta etenevät suoraan pudotuspeleihin (last 64). Lohkojen neloset ja vitoset pelaavat karsinnat pääsystä 64 parhaan joukkoon. Ottelut pelataan kahdesta erävoitosta (paras kolmesta), hävinneet putoavat jatkosta.

64 joukkueen kaaviossa ja tämän jälkeen peliparit pelaavat paras viidestä, eli kolme erävoittoa, hävinneet putoavat pois. Näin edetään aina finaaliin saakka. Finaalissa mahdollinen viimeinen erä pelataan 70 pisteeseen asti.Säännöt lyhyesti

Noudatetaan mölkyn sääntöjä. Mölkkyliiton yleisistä säännöistä poiketen joukkueessa voi pelata erän aikana kaksi tai kolme pelaajaa, aina finaaliin saakka!
Pelien voittajajoukkue palauttaa ottelukortit kentällä sijaitsevaan punaiseen postilaatikkoon.
Alkusarjassa putoaminen kaksi kertaa saman erän aikana 25 pisteeseen tarkoittaa erätappiota, jotta pysyttäisiin mahdollisimman hyvin aikataulussa.
Ilmottautumisen yhteydessä joukkueille jaetaan kortit, joissa näkyy kentät ja otteluiden alkamisaika. Joukkueiden on tultava pelipaikoille kortissa näkyvään aikaan, myöhästyminen saattaa merkitä otteluhäviötä.
Kiistatilanteet ja muut mahdolliset ongelmat ratkaisee tapahtuman jury, joka myös kiertää heittoalueella ja auttaa ongelmatilanteissa.
Tulokset ja jatko-ohjelma päivittyvät tulostaululle päivän mittaan.

Muistakaa pitää hauskaa ja pitää pilke silmäkulmassa!